Svarīga informācija ! Papildus piemaksa sūtījumiem uz Krieviju, sākot ar 02.04.2020 - Expresspasts

Svarīga informācija ! Papildus piemaksa sūtījumiem uz Krieviju, sākot ar 02.04.2020

Cienījamie klienti!

Saistībā ar ārkārtas situāciju un koronavīrusa Covid-19 izplatību starptautiskā mērogā arvien biežāk saskaramies ar būtiskiem transportēšanas ierobežojumiem un starptautisko sūtījumu izmaksu pieaugumu.  Ņemot vērā krīzes apstākļus, esam spiesti no rītdienas, 02.04.2020., sākt papildu piemaksas piemērošanu sūtījumiem uz Krieviju.

Piemaksa noteikta 7 (septiņu) eiro apmērā par katru sūtījumu līdz turpmākai informācijai un tiks nekavējoši atcelta, tiklīdz situācija stabilizēsies un transportēšanas nosacījumi uzlabosies.

Tā, piemēram, ja līdz šim 10 kg sūtījums uz Krieviju maksāja 38.66 eiro, tad ar 02.04.2020 kopā ar piemaksu tas izmaksās: 45.66 eiro

Papildu jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar jūsu atbildīgo klientu attiecību vadītāju vai zvanīt uz info tālruni 6 7008002; e-pasts: uznemumiem@pasts.lv.

Pateicībā par sapratni

Jūsu Latvijas Pasta

Eksprespasta departaments

 

Lūdzu atjauniniet savu pārlūkprogrammu

Jūsu Tīmekļa pārlūks nespēj pilnvērtīgi attēlot šo lapu, jo šī lapa ir būvēta balstoties uz moderniem Tīmekļa standartiem. Lai apskatītu šo lapu tās pilnā krāšņumā, aicinām jūs izvēlēties kādu no modernajiem Tīmekļa pārlūkiem, kas pieejami zemāk.

  Opera   Mozilla Firefox   Chrome