Pirms gada nogales svētkiem aicinām klientus apsveikumu un dāvanu nosūtīšanu neatlikt uz pēdējo brīdi! - Expresspasts

Pirms gada nogales svētkiem aicinām klientus apsveikumu un dāvanu nosūtīšanu neatlikt uz pēdējo brīdi!

Decembris tradicionāli ir noslogotākais darba periods pasta uzņēmumiem visā pasaulē, tāpēc, tuvojoties 2022.gada izskaņai, Latvijas Pasts aicina klientus savlaicīgi iegādāties pirkumus ārvalstu interneta veikalos un nosūtīt uz ārvalstīm sveicienus un dāvanas gada nogales svētkiem. Uz sūtījuma jānorāda precīza adrese un jāpārliecinās, ka tā saturā nav aizliegtu priekšmetu.

Plānojot sūtījumu piegādei vēlamo laiku, jāņem vērā attālums līdz adresāta valstij – jo galamērķis ir tālāk, jo sūtījums ilgāku laiku var kavēties ceļā, īpaši gadījumos, kad starp valstīm vispār nav tiešās aviosatiksmes un sūtījumi ceļo tranzītā starp dažādām valstīm.

Plānojot sūtījumu nosūtīšanu decembrī, jārēķinās, ka starptautisko sūtījumu piegādes laiks varētu būt ilgāks kā provizoriski noteiktais.

 

Lūdzu atjauniniet savu pārlūkprogrammu

Jūsu Tīmekļa pārlūks nespēj pilnvērtīgi attēlot šo lapu, jo šī lapa ir būvēta balstoties uz moderniem Tīmekļa standartiem. Lai apskatītu šo lapu tās pilnā krāšņumā, aicinām jūs izvēlēties kādu no modernajiem Tīmekļa pārlūkiem, kas pieejami zemāk.

  Opera   Mozilla Firefox   Chrome