Par iespējamiem kavējumiem sūtījumu piegādē uz ārzemēm - Expresspasts

Par iespējamiem kavējumiem sūtījumu piegādē uz ārzemēm

Cienījamais klient!

Vēršam uzmanību – lai gan Latvijā Covid-19 izplatības ierobežojumi ir mazināti un atsevišķos gadījumos pat atcelti, citviet ārvalstīs situācija vēl aizvien ir nopietna un ietekmē piegādes procesu. Starptautiskie pasažieru pārvadājumi joprojām ir atļauti tikai minimālā līmenī un ar dažādiem papildu nosacījumiem. Ņemot vērā saslimstības rādītāju mainību, nereti iecerētie reisi sūtījumu piegādei tiek atcelti un mūsu darbiniekiem nākas meklēt alternatīvus risinājumus sūtījumu transportēšanai. Piegādes kavē arī sūtījumu sastrēgumi un rindas starptautiskajās tranzīta lidostās. Turklāt piegāžu nosacījumi, kas kavē sūtījumu savlaicīgu nonākšanu pie adresātiem, iespējami arī katrā individuālajā valstī. Tas nozīmē, ka jebkādi piegādes termiņi un kvalitātes standarti starptautiskā līmenī vēl joprojām ir atcelti un nav spēkā.

Eksprespasts patlaban nodrošina sūtījumu piegādes uz visām iepriekš pieejamām valstīm, taču jārēķinās, ka maršrutu plānošana prasa ilgāku laiku: sūtījumi, kurus nav iespēju nekavējoši izsūtīt uz ārvalstīm, tiek uzglabāti Latvijas Pasta šķirošanas kompleksā un nosūtīti, tiklīdz tas ir iespējams.

 

Lūdzu atjauniniet savu pārlūkprogrammu

Jūsu Tīmekļa pārlūks nespēj pilnvērtīgi attēlot šo lapu, jo šī lapa ir būvēta balstoties uz moderniem Tīmekļa standartiem. Lai apskatītu šo lapu tās pilnā krāšņumā, aicinām jūs izvēlēties kādu no modernajiem Tīmekļa pārlūkiem, kas pieejami zemāk.

  Opera   Mozilla Firefox   Chrome